sâmbătă, 8 octombrie 2011

Kassandra Rotariu a trecut peste penultima operaţie şi zâmbeşte

Soţia lui Iosif Rotariu ne-a transmis veşti bune de la Strasbourg! Operaţia cu numărul 29 pe care Kassandra a avut-o de îndurat s-a încheiat cu succes la începutul acestei săptămâni. Urmează a 30-a intervenţie chirurgicală, în ianuarie anul viitor.

 "Operaţia la mâna dreaptă a durat patru ore. Are o proteză de la cot până la degete, ca să poată îndoi mâna. De la umăr, până la degete, mâna este în ghips, în fiecare zi ia calmante, până i se vor desumfla degetele... Are dureri aproape insuportabile, a stat două zile la reanimare, cu patru perfuzii în mână, a plâns mult, dar ne bucurăm că am reuşit să strângem bani pentru ca în curând Kassandra să fie ca un copil normal", a spus Dana Rotariu, mama adoptivă a Kassandrei. 


Ajutaţi de Ilie Năstase
  Fetiţa se va întoarce în câteva zile în ţară, iar peste şase săptămâni va merge din nou în Franţa. "Doctorii o vor consulta din nou, să vadă dacă trebuie făcute ajustări", a mai spus soţia lui Iosif Rotariu. Kassandra a mai suferit operaţii majore la maxilar şi la piciorul stâng. "Ultima operaţie, a 30-a, va fi în luna ianuarie. Avem mare noroc cu Bogdan Enoiu, cu ajutorul căruia am obţinut o mare parte din banii necesari pentru aceste operaţii. Pentru operaţia de la mâna stângă avem nevoie de circa 30.000 de euro, pe care îi vom primi săptămâna viitoare. Aceşti bani reprezintă o parte din încasările turneului Năstase Ţiriac Trophy. Ilie Năstase ne-a ajutat foarte mult şi ne ajută în continuare", a declarat mama adoptivă a Kassandrei.
sursa: www.prosport.ro