duminică, 15 ianuarie 2012

Cantecul lui Stefan Stan a udat cu lacrimi ochii Kassandrei Rotariu si i-a sadit in suflet speranta

Stefan Stan a surprins cand a anuntat ce va face cu banii pe care ii va primi (100.000 de euro). El a spus ca in primul rand isi va plati datoriile, dar ii vor ramane suficienti bani pentru a o ajuta si pe Kassandra Rotariu, a carei poveste l-a impresionat.

Castigatorul concursului "Vocea Romaniei" a cantat in deschiderea evenimentului caritabil pentru Kassandra Rotariu, unde a avut loc si un turneu de fotbal la care au participat "Steaua '86", "Nationala de Aur" si selectionatele artistilor si jurnalistilor. Totul, la initiativa presedintelui de imagine al Stelei, eroul de la Sevilla, Helmuth Duckadam.


Vocea DE AUR a lui Stefan Stan a facut-o sa planga pe Kassandra! Gest emotionant al castigatorului de la Vocea Romaniei pe www.sport.ro

Evenimentul de sambata, 14 ianuarie, a fost intitulat sugestiv "Sport, Generozitate, Speranta" si toate fondurile obtinute (sponsorizari, donatii, bilete de intrare, etc) vor fi oferite familiei Rotariu, pentru a fi folosite la urmatoarele operatii de care are nevoie micuta Kassandra.
sursa: www.protv.ro