joi, 12 ianuarie 2012

Gestul incredibil al lui STEFAN STAN, castigatorul de la Vocea Romaniei!

Stefan Stan, omul care a pus mana pe trofeul Vocea Romaniei a facut un gest incredibil. 

Stefan a promis, inca de cand a castigat marele premiu de 100.000 de euro, ca va dona o parte din banii sai Kassandrei Rotariu.

Micuta de 7 ani, fiica adoptiva a fostului fotbalist Iosif Rotariu, isi va putea astfel continua tratamentul. Joia trecuta, Stefan a facut un drum la Timisoara unde s-a intalnit, pentru prima data, cu Kassandra si familia Rotariu, Iosif si Dana.

"Stefan a venit la Timisoara. Era foarte emotionat. A luat-o in brate si a pupat-o, la fel ca si pe Cristian, celalalt baiat al meu cu care am mers la intalnire. Cand Stefan a auzit prin ce a trecut Kassandra pana acum, nu i-a venit sa creada. El le-a adus micutilor mei si cadouri. Kassandrei i-a adus o papusa Barbie care si cânta, iar lui Cristian i-a adus un tanc cu telecomanda si cu baterii. S-au jucat toti trei ca si cum ar fi fost de aceeasi vârsta. Stefan are un suflet cum nu am mai vazut, este un baiat foarte bun.

A intrebat-o pe Kassandra daca vrea sa ii cante ceva la ureche si ea i-a cerut sa interpreteze piesele "Father Figure", cântata in original de George Michael, si o alta melodie celebra, "Fever", spune mama adoptiva a fetitei.
sursa: www.protv.ro