miercuri, 11 septembrie 2013

Operatia nr.34


Micuța Kassandra Rotariu câștigă o nouă luptă cu soarta. Kassandra Rotariu, fetiţa înfiată de Iosif Rotariu şi soţia sa, a trecut printr-o nouă intervenţie chirurgicală în Franţa, la Strasbourg. De data aceasta, micuţa a fost operată la maxilar, care i se blocase din cauza osteomielitei de care suferă fetiţa. Fostul jucător al lui Poli, Iosif Rotariu, face eforturi imense împreună cu soţia pentru ca cea mică să fie sănătoasă într-o zi. Kassandra a trecut prin cea de-a 34-a operație din viața ei.

Kassandra Rotariu se află într-o luptă permanentă cu boala de când se ştie. Micuţa înfiată de soţii Rotariu a terminat clasa întâi, dar mai are de trecut de multe ori prin mâinile medicilor. După mai multe intervenţii chirurgicale la mâni şi picioare, copila a fost operată acum la maxilar. Toate problemele Kassandrei i se trag de bătăile aplicate de bunică în copilărie, după ce mama naturală a abandonat-o.

Micuţa a fost bătută, arsă cu ţigară, iar bunica fără suflet i-a aruncat şi acid sulfuric pe faţă şi o ţinea nemâncată. Fetiţa a fost adoptată de Iosif şi Dana Rotariu când avea patru ani şi deja trecuse de câteva ori pe masa de operaţie. Acum, micuţa a ajuns la operaţia cu numărul 34. Kassandra a făcut paşi importanţi în recuperare, a început să meargă singură şi merge regulat la psiholog. Totuşi, osteomielita de care suferă i provoacă în continuare probleme. Boala este cauzată de infecţii puternice care se infiltrează în oase şi distruge articulaţiile, iar cei bolnavi necesită proteze în locul articulaţiilor distruse.

Articol preluat de pe www.sport9.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introduceti mesajul dvs. mai jos