joi, 3 noiembrie 2011

Fata lui Rotariu, probleme după operaţia 29

Kassandra, din necaz în necaz la numai 6 ani

Familia Rotariu împreună cu cei doi copii înfiaţi
Familia Rotariu, care a adoptat-o pe Kassandra,  a cheltuit sute de mii de euro ca să-i redea copilei fericirea, dar după ultima operaţie a suferit complicaţii.

Peste o săptămână, micuţa ar trebui să suporte a 30-a intervenţie chirurgicală

La doar 6 ani, Kassandra Rotariu şi-a trăit ultimii 3 ani din viaţă mai mult în spitale. Batjocorită de fosta bunică, care a ars-o pe faţă cu acid şi a bătut-o zilnic, Kassandra a ajuns să sufere în fiecare lună câte o operaţie complicată, fiecare operaţie medicală costând mai multe mii de euro.

După 29 de intervenţii chirurgicale, starea de sănătate a micuţei s-a înrăutăţit. Mai precis, după ultima operaţie făcută în Franţa, mâna dreaptă a Kassandrei s-a umflat, astfel că ultimele două săptămâni şi le-a petrecut în Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, sub tratament medicamentos.


„Până acum Kassandra a suferit 29 de operaţii, aşa că acum nu-i mai e frică. Ea e cea care ne încurajează pe noi", ne-a declarat Dana Rotariu, mama adoptivă. Ieri dimineaţă, Kassandra a fost externată, dar o dată la 6 ore părinţii sunt nevoiţi să îi facă injecţii.

"Următoarea operaţie se va face chiar peste o săptămână, tot în Franţa. Sperăm ca inflamaţia să se retragă până atunci. Kassandra ştie că operaţiile trebuie să continue până când va împlini 18 ani. Practic, cum ea creşte, fiecare proteză trebuie înlocuită", spune Iosif Rotariu, tatăl adoptiv, antrenor secund la Poli Timişoara.

Marea speranţă a familiei Rotariu este ca, după următoarele operaţii, Kassandra să îşi poată folosi mâna dreaptă.

Suferă de osteomielită

Dana Rotariu, mama Kassandrei, a explicat pentru Click! de ce suferă micuţa. „Are o boală cumplită: osteomielită, care este o afecţiune gravă a sistemului osos. Boala ajunge în oase şi distruge articulaţiile, astfel că întreg corpul Kassandrei e format din proteze", a spus soţia fostului fotbalist.

Cum fiecare operaţie costă câteva mii de euro, Kassandra poate să fie ajută şi prin donaţii financiare.
Conturile la care se pot trimite bani sunt:
Cont lei: RO34BRDE360SV18398993600
Cont euro: RO70BRDE360SV80487003600
Cont dolari: RO29BRDE360SV96418133600
Titular: Daniela Liliana Rotariu

sursa: www.click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introduceti mesajul dvs. mai jos