duminică, 15 ianuarie 2012

Steaua '86 a învins "Generaţia de aur" în meciul demonstrativ pentru Kassandra

Steaua 86 şi Generaţia de aur au jucat pentru Kassandra Rotariu
Aproape 3.500 de oameni au venit la Sala Polivalentă pentru a urmări meciul demonstrativ dintre Steaua '86 şi "Generaţia de aur" a naţionalei României, încheiat cu victoria "roş-albaştrilor" cu 5-3.

Marii fotbalişti ai Stelei şi ai României s-au renunit în cadrul evenimentului "Sport, Generozitate, Speranţă" pentru a o ajuta pe Kassandra, fiica în vîrstă de 6 ani a lui Iosif Rotariu. Fata fostului fotbalist suferă de
osteomielită, o boală care afectează sistemul osos.

O puteţi ajuta pe Kassandra la următorul cont:
RO34 BRDE 360S V183 9899 3600
Titular: Daniela Liliana Rotariu

"Sînt foarte bucuros că lumea a venit să vadă cu plăcere atîţia foşti fotbalişti. Cred că s-au adunat destul de mulţi bani şi nu pot să fiu decît fericit că sala este aproape plină. Aceşti bani o vor ajuta pe Kassandra şi mă bucur că face parte din familia mea, pentru că a avut o copilărie cum nu a avut nimeni", a spus Iosif Rotariu.

Echipa "Generaţiei de aur" a fost formată din Florin Prunea, Iosif Rotariu, Daniel Prodan, Jean Vlădoiu, Anton Doboş, Ionel Ganea, Viorel Moldovan, Gheorghe Mihali şi Narcis Răducan şi Rică Răducanu.

Din Selecţionata Stelei '86 au făcut parte Daniel Gherasim, Ştefan Iovan, Adrian Bumbescu, Miodrag Belodedici, Ilie Bărbulescu, Mihai Majearu, Tudorel Stoica, Victor Piţurcă, Gavrilă Balint, Ionuţ Luţu şi Marin Radu II, dar şi Anghel Iordănescu, ca antrenor. 
sursa: www.gsp.ro